NG B Lohkovoittoon Lohjalla

B-poikien SM-alkusarja jatkui Lohjalla pelatussa turnauksessa 16.10. NG B:llä panoksena oli piikkipaikka ykköslohkossa ja näin ollen paremmat lähtökohdat välikarsintaan. Sarjajärjestelmä on tänä vuonna melko armoton eikä löysäilyyn tai huonoon asenteeseen ollut lainkaan varaa näissäkään alkusarjan peleissä. Vaikka kaivoskaupungissa olimmekin ei pisteiden kaivamiseen tarvittu kovinkaan järeitä työkaluja. Asenteellisestikin ihan ”maan pinnalla” pelanneet kaivosmiehemme saapuivat kotiin 4 pistettä rikkaampana ja lohkovoitto ansaittuna. Paljon jäi vielä parantamisen varaa ja jokaisella pelaajalla olisi itsetutkiskelun paikka, miten voisi kehittää ja parantaa omaa tekemistään niin harjoituksissa kuin peleissä!

 

Ensimmäisessä pelissä M-Team taipui viidessäkymmenessä kolmessa minuutissa, kun punapaidat takoivat tauluun 13-1 voittonumerot. Tehot jakautuivat mukavan tasaisesti usealle pelaajalle vaikka peli ei ollut ihan vapautunutta. Tämäkin peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä. Siitä huolimatta joukkue yritti saada siitä hyödyn irti hyvänä pallollisena harjoituksena. Toisessa pelissä Kirkkonummen Rangers pyristeli puolituntia ennen kuin totesi tehtävänsä mahdottomaksi. Hyvällä liikkeellä peleissä ollut NG B teki tästäkin pelistä hyvän harjoituksen ja korjasi voiton 8-2 numeroin. Mukavana lisämausteena peluutimme toisessa pelissä NG 95 –joukkueelta lainassa ollutta maalivahtia, jonka työskentely tolppiemme välissä oli juuri niin laadukasta kuin tässä tilanteessa voi olettaa. Kiitos Timille!

 

Seuraava tavoite on kahden viikon päästä pelattavissa SM-välikarsinnoissa. Siellä pitäisi selvittää tie kuudentoista joukkueen joukkoon ja valtakunnalliseen SM-sarjaan. Ehkä vihdoin pääsemme pelaamaan niitä ns. oikeita pelejä.