NG B:lle avausvoitto SM-sarjassa

NG B otti ensimmäisessä SM-sarjapelissään vakuuttavan voiton Porvoon salibandyseuran B-pojista 15-5 numeroin. Sunnuntaina 21.11. THT:lla pelatussa ottelussa nähtiin muutenkin paljon tapahtumia, kun joukkueet keräsivät yhteensä 28 minuuttia jäähyjä. Peli oli kuitenkin siistiä ja vauhdikasta ja jäähyjen määrä kertoo enemmän siitä, että joukkueiden oli selvästi hankala löytää sallittua toimintatapaa tuomarien vetämästä linjasta. Kotijoukkueella meni kaksi erää tätä linjaa ihmetellessä ja purnaamiseen keskittymisessä, kunnes kolmannen erän alussa jäähysuman helpottaessa iskimme lopullisen naulan vastustajan ohimoon. Siihen loppui PSS:n pyristely ja rimpuilu.

 

Ottelun alussa koettiin juuri ne vaikeimmat tunteiden vuoristoradat. Ensin punapaidat siirtyvät hyvin nopeasti 3-0 johtoon. Tuntuu varmaan siltä, että jokainen veto menee sisään. Sitten selkä nousee pystyyn, lopetetaan pelaaminen ja otetaan siihen läjään vielä pari tyhmää kakkosta. Yks kaks peli onkin kolme kaks ja siitä ei tullutkaan läpihuutojuttua. Yrittäpäs siinä tilanteessa taas aloittaa asenteellisesti alusta, kääntää oman pelisi kurssi ja ottaa tilanne uudestaan haltuun, kun olet omaa tyhmyyttäsi päästänyt kaverin peliin mukaan. Ainakin alivoimaa tuli treenattua – välillä kahdenkin miehen alivoimaa - onneksi suht hyvällä menestyksellä.

 

Lopun selviä numeroita ei kannata hirveästi tuijotella. Tuntuu siltä ettei PSS näyttänyt parasta osaamistaan. Kaksi sarjapistettä jäi kuitenkin Espooseen, mutta molemmat joukkueet varmasti tulevat parantamaan tästä. Sen verran niiden kummankin potentiaalista minäkin tiedän jotain. Kiitos oman joukkueen toimitsijoille hyvin hoidetusta työstä ja kiitos yleisölle hyvästä kannustuksesta.