Päivitettyjä listoja, pyörivää lettiä ja reikäpallouutisia

amorphis-2-10-2009-nosturi_8Nyt kannattaa katsastaa Musiikki -osiosta päivitetyt all- ja metallistat. Pientä hiomista voi niihin vielä tulla, mutta tehtiin Johanin kanssa koko kesän kestänyt valtava duuni kahden listan yhteensovittamiseksi. Jokainen artisti, albumi ja levy-yhtiökin tuli samalla tarkistettua. Levy-yhtiöasiakkaiden listaus tuli mukavana lisänä ja niiden suuri määrä yllätti jopa minut itseni. Huomioitavaa tuossa listassa on, että yksityiset asiakkaat (omakustanteet) on laskettu yhdeksi asiakkaaksi. Myös metallimasteroinnit lähestyvät tuhannen levyn rajapyykkiä, joten viimeistään silloin palataan aiheeseen.

Valokuvausosioon on lisätty pysäytyskuvia kaikkien tukkapotkurien Highest Starista ja häntä komppaavista Godlike Machineista. Amorphiksen Nosturinkeikalta otetut kuvat saavat varmasti jatkoa bändin seuraavilta Suomen keikoilta. Tätä bändiä on mukava kuvata, kun sen keulilla heiluu niiiin paljon karismaa ja näyttävyyttä huokuva solisti. Mistä tulikin mieleen, että tulevia The 69 Eyes -keikkoja on myös tarkoitus tallennella muistikortille.

Myös salibandymaailmassa on tapahtunut. Oilers NG94 on raivannut tiensä valtakunnalliseen SM-sarjaan. Lisää reikäpallouutisia voit käydä lukemassa Salibandy -osiossa.