Oilers NG94 varmisti paikan SM-sarjassa

NG94 varmisti paikkansa C94 SM-sarjaan lauantaina 17.10. THT:lla pelatussa SM-karsintakierroksen kolmannessa ja neljännessä pelissään. Vaikka pelejä karsinnassa on vielä yksi jäljellä, niin paikka valtakunnalliseen mestaruustaistoon on nyt lohkovoiton myötä varmaa. Samalla vältettiin ikävä karsintapeli, mihin oltaisiin lohkokakkosina jouduttu. Nyt lavat kääntyvätkin kohti tulevaisuutta ja toivottavasti päästään kerrankin treenaamaan ehjänä ja terveenä joukkueena seuraavat viikot.

Lauantain karsintakierros käynnistyi aikaisella pelillä Loviisan Toria vastaan. Yleensä meille sopimattomista aamupeleistä on tullut joukkueellemme vaikeita, mutta nyt uinumista kesti vain ensimmäisen erän. Sinikeltaiset vastustajat olivat liikkeellä erittäin pienellä ryhmällä, joten tiesimme jo hyvissä ajoin, että kova liikkeemme on heille murhaa. Lopputulos 14-2 katkaisi pelin viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Täysi tunnustus täytyy kuitenkin antaa Loviisan vähänlukuisten poikien kovalle tsempille ja yritykselle. He eivät olleet huonoja... me vain olimme hyviä!

Iltapäivän viimeisenä tanssina oli sitten se thriller, missä ratkaistaisiin lohkovoitto jo ennen viimeisen kierroksen pelejä. http://fi.wikipedia.org/wiki/Thriller. Tanssilattialle vastaan asettui AC HaKi ja pelin henki oli alusta asti selvä. Varovasti laskimme meille riittävän tasapelin, mutta voittoa lähdettiin hakemaan tiivistetyllä kokoonpanolla luottaen kovaan tempoon ja kurinalaiseen pelaamiseen. Vastustajan tiedettiin pelaavan suunnilleen samoilla avuilla, joten apuvalmentaja Michael J:n ohjeistus pelaajilleen oli vain ytimekkäästi... Beat it!

Pelistä ei tullut maalirikasta vaan kahden erinomaisen maalivahdin välinen duetto. Maalipaikkoja molemmilla joukkueilla olisi ollut lisäosumiinkin, mutta kentän molemmissa päissä kobrakäsin varustetut darthvaderit estivät verkkojen heilumisen. Puna- ja valkopaitaisia jackoja (http://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson) viiletti pitkin parkettia moondancea mukaillen ja vauhtia ei askelluksista puuttunut.  "I wanna be starting something" totesi joukkueemme P.Y.T.-ketju (Pretty Young Thing) ja iski avausmaalin ekan erän puolivälissä. Eddie Van Halen tyyppisiä sooloja ei kentällä nähty vaan hienoa pallonsiirtelyä lavasta lapaan ja... 2-0 avauserän jälkeen meille. 3-0 tilanteessa sattui pakeille pieni "vaihtovirhe" ja Haki kuittasi heti kavennusmaalilla, mutta onneksi tähän tuli oma vastauksemme varsin nopeasti. Loppusummerin soidessa taululla komeilivat 4-2 voittonumerot ja Billboard top 1 paikka Oilers NG:lle varmistui. Jälleen täysi tunnustus Hakunilan Billie Jeaneille reilusta vastuksesta ja hienosta Thriller-pelistä.

Karsinatasarjan viimeinen peli Pernajan Bondeja vastaan käsitellään sitten seuraavassa raportissa. Sitä odotellessa voimme vaikka miettiä, kuinka paljon on 110 miljoonaa myytyä albumia, joilla popin kuningas muuttui köyhästä mustasta rikkaaksi valkoiseksi.

Mika Jussila

 

 

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä