NG94:n SM-Karsinta päätökseen

C-94 poikien SM-karsintapelien viimeinen kierros pelattiin Sunnuntaina 8.11. Myllypuron Casino Royalessa. Ohjelmassa oli vain yksi peli, koska lohkovoiton jo varmistaneena vältimme ikävän karsintapelin. Vastaan astelivat Pernajan James Bondit, PK007 http://fi.wikipedia.org/wiki/James_Bond. 00 -alku tarkoittaa lupaa tappaa, joten mietimme, kuinka vakavasti vastustajaan tulisi suhtautua. Taktiikaksi valittiin kuitenkin rohkeasti ”Elä ja anna toisten kuolla”.

Olimme saaneet jalkeille peräti 11 omaa agenttiamme loppujen parannellessa influenssaa kotona ja kolmen nuoremman ollessa auttamassa pikkuvelijoukkuetta. Kahdella ketjulla siis majoittauduimme vaihtoaitioon, ja kuten vastaavanlaisissa merkityksettömissä ja ennalta helpoissa peleissä on aikaisemminkin käynyt, joukkuetta oli vaikea motivoida pitämään vauhtia ja määräämään  tempoa. Alussa vielä löntystellessämme kentällä ja hakiessamme edes pientä kipinää, vastustaja saikin pallon maaliimme ylivoimalla. Nyt oli vain löydettävä se kultainen ase, jolla ottelu saataisiin äkkiä oikeille raiteilleen.

Tästä eteenpäin taistelukentällä oli vain yksi punapaitainen joukkue, joka hääri kuin pallosalama ja iski kuin kultasormi. Pallon liikkuessa todella nopeasti ja paikoitellen oivaltavasti saatiin tarvittava 12 maalin etumatka vastustajaan aikaiseksi pelin puolivälissä. Isänpäivän Dry Martini nautittiin poikkeuksellisella tavalla, kun vastustaja poistui kentältä sekä ravistettuna että sekoitettuna. Tuskin kukaan oikeasti olisi lyönyt moneypennyäkään vetoa tappiomme puolesta.

Ehkä kuitenkin mielenkiintoisin havainto pelikenttien laidalta ja vaihtoaitioista näinä päivinä on se, että lähes kaikissa joukkueissa ollaan liikkeellä poikkeuksellisen pienillä kokoonpanoilla ja vähillä kannustajajoukoilla. Tämä maa pelaa influenssa-aallon kourissa, eikä siitä kaikki ole edes sitä sikamaista versiota. Vakavat ja pienemmätkin sairastumiset voivat muuttaa joukkueiden voimasuhteita yllättävälläkin tavalla, joten pitäkää itsestänne huolta, muistakaa ravita itseänne vitamiineilla ja nukkukaa tarpeeksi. Älkää pelatko puolikuntoisina ja muistakaa myös pyhittää lepopäivät raskaiden harjoitusten lomassa.

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä