NG94:n SM-sarjapelit jatkuivat Porvoossa

94 SM-sarjan länsilohkon pelit jatkuivat toisella turnauksella ja kahdella pelillä 13.12. sunnuntaina Porvoossa. NG94:n otteluohjelma on ennakkokaavailujen mukaan alkupään turnauksissa paljon kovempi kuin muilla lohkon joukkueilla. Kolmessa ensimmäisessä pelissä olemme kohdanneet jo kaikki ennakkosuosikit kertaalleen, joten sarjan ollessa näin alussa on sarjataulukon tuijotus tässä vaiheessa kohdallamme ihan turhaa. Toki tavoitteena oli sarjan alettua myös nipistellä pisteitä näiltä ns. huippujoukkueilta, mutta toistaiseksi se on onnistunut vain Porin Karhuilta.

Sunnuntai aamupäivän ensimmäisessä pelissämme kohtasimme Westendin Inkat. http://fi.wikipedia.org/wiki/Inkat. Pisteiden metsästystä oli tarkoitus harjoittaa nopeilla jaloilla ja pehmeillä käsillä ennemmin kuin nuolin ja keihäin. Vaikkei joukkueemme olekaan koostunut laamoista tai alpakoista, niin vastustaja oli selvästi liikkeellä paremmilla jaloilla ja tarkemmin käsin. Oma pelimme ei oikein käynnistynyt missään vaiheessa ja liukas sekä pomppuinen parketti aiheutti suunnattomia vaikeuksia pallon hallintaamme. Lisäksi ennen peliä tapahtuneet yllättävät kokoonpanomuutokset sekoittivat kuvioitamme siinä määrin, että rentous katosi ja pelistä tuli väkinäistä puurtamista. Parempi heimo voitti ansaitusti 5 – 2 numeroin. Indians pelasi varsin pirteän ja hallitun pelin kun taas meiltä ei tuntunut onnistuvan mikään. No, ei joukkueemme tästä lannistunut vaan ensi kerralla ollaan juuri machu picchusen parempia ja jyräämme nämä käsityöläiset Pizarron lailla Andien rotkoihin.

Iltapäivällä, Hanna-Marian loistavan lounaan jälkeen oli tarkoitus valmistautua Tangomarkkinoille haastamalla Seinäjoelta tulleet Peliveljet sellaaseen mambohon nootta hei löyrä kotio iliman navigoontivälineitähä http://fi.wikipedia.org/wiki/Tangomarkkinat. Tanssiparkettikin oli jo hieman tutumpi ensimmäisen sotatanssin jäljiltä joten tärkeät pisteet plakkariin tästäkin pelistä oli tavoitteena. Alun kolme ensimmäistä minuuttia olivat vielä vaikeata ja koneemme vasta käynnisteli yskähtäen, mutta sitten rävähti. Maaleja tuli muutama sellaisella vauhdilla, etteivät tilastonikkarit pysyneet perässä. Ensimmäisellä erätauolla taululla oli jo selvät 8-1 johtonumerot. Tämän jälkeen loppuikin tosissaan yrittäminen, tempo romahti ja alkoi kotimatkan odotus. Nyt oli mahdollisuus peluuttaa yleensä vähemmälle peliajalle jääneitä pelureita ja huilauttaa yleensä urakoivia, ja ilahduttavaa olikin se, kuinka jokainen kentällä käynyt täytti hienosti paikkansa. Loppunumerot 10-2 todistivat meidän ylivoimaa, mutta rehellisesti on sanottava, että jatkossa SPV:henkin täytyy suhtautua vakavasti. Kun ottelu ratkeaa niin alussa, on pelihuumori koetuksella eikä kunnon mylläkkää saa aikaiseksi yleensä kumpikaan joukkue.

Nyt NG Punakone viettää ansaittua joulutaukoa peleistä. Treenaaminen jatkuu kovalla fysiikkajaksolla, kuvioita hienosäädetään vielä yhdessä harkkapelissä ja sitten kinkkujen ja Brunbergin marmeladien jälkeen lähdetään joulumättöjen sulatusmatkalle Ruotsin Storvreta turnaukseen. NG94 toivottaa sinne kaikille suomalaisille joukkueille menestystä, samalla kun toivottaa jouluja ja menestyksekästä uutta vuotta vastustajilleen. Loppuun vielä yksi tietokilpailukysymys... Seinäjoen Provinssirokin ensikesän pääesiintyjä on julkistettu. Jos et tiedä oikeata vastausta, niin katso se vaikka täältä.

Liebe ist für alle da, Mika Jussila

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä