NG94 Turnausisäntänä SM-sarjassa

94-poikien toiseksi viimeinen SM-sarja turnaus pelattiin lauantaina Kauklahden THT:lla NG94 joukkueen toimiessa vastuuvuoroisena järjestäjänä. Tällä kertaa kiitänkin heti raportin alussa kaikkia osallistuneita vanhempia, jotka urakoivat toimitsijoina, tulospalvelussa ja kannustusjoukoissa ehtymättömin voimavaroin. Ennakkoon pelätyistä ruuhkista selvittiin säikähdyksellä ja kaikin puolin tilaisuudella oli hienot puitteet. Kiitos myös vieraileville joukkueille, jotka olivat isoissa osissa päivän jännitysnäytelmissä.

Päivä potkaistiin käyntiin varsinaisella paikallisella Scary Moviella. Klassikkolänkkärin NG94 – Indians John Waynet ja Geronimot olivat nyt pantu jäihin ja esille kaivettu järeämmät aiheet kauhun ja horrorin piiristä. Vastustajaa ei nyt uhkailtu enää ruosteisilla Colteilla vaan enempi Norman Batesin veitsellä http://fi.wikipedia.org/wiki/Psyko_(vuoden_1960_elokuva) ja Jack Torrancen kirveellä http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Shining_–_Hohto . Peli ylivoimaista ennakkosuosikkia vastaan oli alussa tasainen ja aaltoili kaukalon päästä päähän. Molemmissa päädyissä maalivahdit esittivät parhaimpia temppujaan... puuttui enää kaniinin veto kypärästä. Avausmaali ajassa 3.33 tehtiin Inkkarien telttaan ja se vapautti punaiset boogiemenit sellaiseen lentoon ettei Sohon... eiku West Endin pojat pysyneet enää perässä. Ensimmäisen maalin Indians vielä kuittasi melko nopeasti, mutta Christine oli jo viritetty sellaiseen lentoon, ettei sitä enää voinut pysäyttää http://fi.wikipedia.org/wiki/Christine . Päivän ensimmäisestä pelistä ansaittu 6-3 voitto NG94:lle.

Vastuujoukkueelle lankesi myös päivän viimeinen peli. Siinä vastustajaksi asettui Porvoon PSS Fighters. Edellinen kohtaaminen Turussa meni mielestämme penkin alle, vaikkakin nousimme komeasti useamman maalin takaa tasoihin. Aamupeli oli valanut joukkueeseen rutkasti itseluottamusta, jonka piti kantaa helposti läpi tämänkin pelin, mutta... on tämä kummallinen peli ja kummallinen laji. Heti aluksi myönnetään, että vastustaja PSS on hyvä joukkue, sanoo kuka mitä missä milloin tahansa. Nyt avausmaali saatiin ajassa 1.11, mutta peli ei vain lähtenyt lentoon. Toisessa erässä noustiin jo 2-0 johtoon, mutta taapertaminen jatkui. Kolmannessa erässä tuli musta viisiminuuttinen ja yht’äkkiä oltiinkin maalin tappiolla. Tasoitus tuli onneksi heti perään, mutta vaikeudet jatkuivat pelin loppuun asti. Molemmilla joukkueilla oli vielä ratkaisupaikkoja ottelun loppupuolella, mutta tasatulokseen 3-3 oli tyytyminen. NG94 voitti laukaukset 34-18 ja tämä kertoo paljon joukkueen tehottomuudesta. Tällä tasolla pelattaessa pitäisi paikoista panna pallo maaliin sisään!

Viimeiseen turnaukseen Poriin NG94 lähtee hyvistä asemista. Kolmanteen sijaan ja suoraan jatkopaikkaan meillä on kolmen pisteen kaula pahimpiin vihollisiin verrattuna. Homma on siis täysin omissa käsissä ja nykykuntoisena joukkue on valmis ihan mihin tahansa haasteisiin.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä