Uusia kuvia lisätty valokuvat-osioon

Nightwishin kesän 2008 Ruisrock-kuvat olivat epähuomiossa jääneet kokonaan laittamatta sivuille. Ne ovat omia suosikkejani Nightwish-kansioista Lorca Rockin lisäksi, koska sain temmeltää lavalla kamerani kanssa. Turussa oli vielä todella kaunis kesäilta tuona perjantaipäivänä ja se näkyy noissa kuvissa hienona valaistuksena. Vanhempaa satoa ovat myös Backyard Babies -kuvat joulukuulta 2008 Tavastialta. Minulla oli kunnia ojentaa ne myös bändille itselleen Kivenlahti Rockin yhteydessä kesän alussa Espoossa. Nämä jäbät ovat sekä rrrock että rentoja ja mukavia heppuja. Kolmas vuoden 2008 lisätty kansio on syksyisestä Berliinistä. Olihan siellä myös Lordin keikka ja Ramones-museo, joten ihan ilman rokkia ei Popkomm reissukuvatkaan jääneet... eikä pidä unohtaa Sturm Und Drangista Berliinissä otettuja kuvia, jotka ovat omassa kansiossaan.

Jonkin aikaa esillä jo olleet Nightwish-kuvat Brysselin ja Rotterdamin keikoilta ovat saaneet nyt seurakseen myös lämppäribändien kuvakansiot. Sekä Peter Täggtgrenin johtaman Pain orkesterin että kotimaisen Indican otokset ovat molemmilta aiemmin mainituilta keikoilta. Kotimaan keikkalavoilta löytyy loppukeväällä Tavastialla taltioitu Kotiteollisuus rymyryhmä. Kokoonpanossa oli mukana myös Kiteen Keisari ja hänen valkoiset sormionsa. Se kaveri onkin tullut jo tutuksi linssin edessä, mutta hauskaa että välillä rumempien karjujen kanssa... joilla taisi olla enempi eturivin ripsisupikkaat mielessä.

Tämän kerran viimeiset lisäykset ovat juniorijalkapalloilua kesäisestä Helsingistä ja muutama auringonlaskukuva Pohjois-Karjalan Kesälahdelta. Nuo jalkapallokuvat kuuluvat harjoitelmina sarjaan "nopeatempoista urheilukuvausta" ja Mäntyrannan lomakuvat ovat jo tutun oloisia myös vanhemmasta kansiosta. Puruveden Hummonselältä otetut kesäkuvat kertovat parhaiten siitä kontrastista, mikä vallitsee masterointistudion arkisen aherruksen ja akkujenlatausloman välillä... ja minä olen täysin riippuvainen heinäkuisesta Itä-Suomen lomasta. Sitä paitsi siinä rannalla ei ole nähty kahta samanlaista auringonlaskua - koskaan. Tämä kesä Savo-Karjalassa päättyikin Nightwishin Savonlinnan Olavinlinnassa pidettyyn konserttiin.

Kesä on siis ohi ja lomat lusittu. Onkin aika palata arkisen aherruksen pariin ja D-studion pääkallojen keskelle akut ladattuina ja täynnä virtaa. Myös salibandykausi on alkanut ja juniori onkin jo pannut verkot heilumaan. Näihin aiheisiin palaamme myös syksyn edetessä.