NG B Aloitti Kahdella Voitolla

Viikonloppuna startannut B-poikien suomenmestaruusjahti käynnistyi NGB:n osalta odotetusti. Ruskeasuolla pelatussa alkusarjan turnauksessa jalkoihin jäi ensin Indians B93 ja sitten LoSB Future. Teemana peleihin olikin oikeanlaisen asenteen löytäminen heti alusta, koska sarjajärjestelmä on melko armoton eikä pistemenetyksiin ole paljoa varaa. Ennakkosuosikkina jokaiseen alkusarjan peliin lähteminen ei ainakaan helpota eikä vapauta tunnetusti suoritusta, mutta näissä kahdessa pelissä joukkue selvisi odotuksista hienosti.

 

Indians tippui kyydistä jo ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen peli muuttui tasaisen klimppiseksi puuroksi ilman maukkaampia hillosilmiä. Tästä sunnuntaimatineasta 10-1 voitto. Onnistumiset joukkueen sisällä jakautuivat mukavasti monelle pelaajalle, mikä on vain osoitus materiaalin laajuudesta.

 

Lohjan B-pojat taas antoivat alusta asti kunnon vastuksen ja ensimmäisen erän jälkeen olikin meidän vuoro olla 1-3 tappiolla. Valmentajien tiukkasävyinen puhuttelu ensimmäisellä erätauolla käänsi joukkueen mentaalimittarin 180 astetta ja kentällä alkoi tapahtua. Huonoon valmistautumiseen, p**kaan asenteeseen ja ylimieliseen pelaamiseen on kaatunut moni hyväkin joukkue, joten NGB otti ohjat haltuun ja iski toisessa erässä 5 maalia vastustajan nollaa vastaan. Kolmannessa erässä vastustajan alussa pitämä kova vauhti alkoi näkyvästi hyytyä ja kovakuntoiset öljymiehet pyörittivät peliä varsin näyttävästi ja iskivät taululle voittonumerot 8-4.

Seuraavan kerran pelataan Lohjalla 16.10. ja asennekasvatusoppitunnit jatkuvat siis siellä!

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä